כניסה למערכת

כניסה למשרדים ולמעסיקים. עובדים נכנסים דרך האזור האישי.

אחרי הכניסה, אפשר לסמן „לזכור את המכשיר” כדי לא להזין קוד בכל פעם במשך 30 יום.